even laden...

PRODUCTS & BRANDS

Stacks Image 18113

Bel: 0515-543868

Stacks Image 18120

Whatsapp: 06-11744316

Stacks Image 27711
Stacks Image 27715

Sensùs Guilietta Hair Color

Sensùs Guilietta is een permanente haarkleuring.
 • Argan olie en plantaardige keratine zijn 2 actieve bestanddelen die dankzij hun eigenschappen als herstellend en verzorgend het haar van een mooie glanzende kleur voorzien en zeer zacht is voor de hoofdhuid.
 • De 80 tinten leveren true tone resultaten Perfecte kleurdekking op grijs of poreus haar.
 • De kleuren zijn vrij van ppd deze is vervangen door ptd. Soft touch formule, de olie basis van de kleuring creëert een film laag waardoor de scalp maximaal beschermd word tijdens het kleuren zo ook tegen roodheid of irritaties.

even laden...

even laden...

Sensùs MC2 Fast Color

Sensùs MC2 Fast Color is een permanente haarkleuring
De naam zegt het al dit is een kleuring met maar een inwerktijd van 10 minuten. Deze is geschikt voor een vlotte uitgroei behandeling, een opfris behandeling van roodtinten of bruintinten in langer haar of als toner om je blonde haar weer die frisse uitstraling te geven.
 • 34 tinten in een natuurlijke transparantie
 • Vrij van ammonia
 • Vrij van PPD
 • Vrij van Resorcinol
 • Vrij van parabenen en siliconen
Bevat mix van plantaardige aminozuren die in staat zijn de werking van structurele keratine van het haar na te bootsen.
Vegan friendly ingrediënten zoals o.a. katoen die er aan bijdraagt dat het haar voorzien wordt van hydratatie, elasticiteit en versterking van het haar vanuit de keratine basis.

Sensùs Illumyna Haircare

Met Illumyna kunnen gepersonaliseerde behandelingen en rituelen geboden worden. Zo zijn met een beperkt aantal producten honderden verzorgende combinaties mogelijk.
 • Taylor-made rituelen!
 • Maximale personalisering
 • Vegan Friendly
 • Natuurlijke biologische ingrediënten zoals Acai en Gojibessen, Bamboe en Quinoa.

even laden...

even laden...

Sensùs TABÙ Styling

Tabù is een frisse lijn met zoete en daarnaast fruitige geuren. Creëer de basis van jouw look op gewassen haar met producten uit de sublijn Prep. Creëer speelse effecten met de producten uit de serie Play. Vervolgens leg je de laatste hand aan jouw perfecte look met de producten uit de Selfie lijn.

Sensùs Illumyna Boosters

Boosters zijn herstellende gepersonaliseerde salon behandelingen.

Bij aanschaf van een Sensùs haarmasker kan deze nog verder gepersonaliseerd worden door toevoeging van de juiste combinaties van Boosters zodat ook thuis de maximale verzorging plaats kan vinden. De Boosters zijn door hun biologische ingrediënten Vegan Friendly.

Repair Plus Booster

Intensieve herstellende treatment voor zeer beschadigd en broos haar. Hoogwaardig voedingsconcentraat met Hyaluronzuur, Collageen en Quinoa. Ideaal voor zeer dun haar dat door frequente chemische behandelingen verzwakt is. De sterk herstellende werking maakt het haar sterker en hydrateert het haar tot in de kern.

even laden...

Shine Plus Booster

Treatment voor gekleurd en gevoelig haar. Voor blondines is deze Booster een must have! Hoogwaardig oplichtend concentraat met plantaardige Keratine, Quinoa en Luminescine. Ideaal voor zeer dof haar wat vaker aan chemische behandelingen blootgesteld is. De sterk oplichtende formule laat het haar glanzen maakt het zijdezacht en hydrateert diep.

Nutri Plus Booster

Intensieve vocht inbrengende treatment voor droog haar. Versterkt de haarvezel en verbetert de elasticiteit en herstelt daarmee de structuur van droog haar. Een blend van 18 plantaardige aminozuren die zwavelbruggen in het haar herstelt waardoor het haar weer sterk gaat aanvoelen.
Ideaal voor droog haar of haar wat veel aan warmtebron (fohn/ krultang) word blootgesteld.

Discipline Plus Booster

Intense treatment voor pluizig, kroezend haar. De sterk voedende anti kroes werking maakt het haar meer elastisch en daarmee meer handelbaar en voedt het haar tot in de kern. Bevat natuurlijke eiwitten die het haar beschermen en conditioneren. Door toevoeging van plantaardige Keratine en Quinoa herstelt het haar door optimale conditionering.
Stacks Image 27718
Stacks Image 27720

Olaplex

Ons haar bevat miljoenen zwavelbruggen (disulfidebruggen) oftewel bonds. Deze 'verbindingen' geven het haar zijn structuur, sterkte en stabiliteit. Wanneer deze bruggen breken, leidt dit tot schade.
OLAPLEX herstelt beschadigd en aangetast haar door het van binnenuit te herstellen met ons gepatenteerde enkelvoudige ingrediënt, bis-aminodiglycol dimaleate. Als alle zwavelbruggen intact zijn en op één lijn liggen, resulteert dit zich in gezond, mooi, glanzend en zijdezacht haar.
Olaplex toegevoegd in het kleurproduct zorgt er dus voor dat de 'botten' van het haar intact blijven. Wanneer deze al beschadigd zijn voorkomt dit verdere beschadiging tijdens het kleuren. Olaplex heeft ook herstel behandelingen mocht je haar toch door chemie of warmte apparaten toch teveel beschadigd zijn. Let op het is geen wondermiddel, haar wat echt chemisch kapot is gemaakt zal ook zeker de schaar er aan te pas moeten komen.
Olaplex kan voor vele behandelingen gebruikt worden. Zo werkt het perfect op extensions, highlights, bleachings, balayages en toners. Aan al deze behandelingen kan Olaplex toegevoegd worden om het haar te beschermen tegen de chemische bestanddelen ervan. Deze toevoeging van olaplex in de kleuringen is exclusief voor professionele salons en is niet voor thuis gebruik. Olaplex heeft naast de exclusieve toevoeging producten voor jou als klant voor thuis gebruik.

De toevoeging van Olaplex in jouw kleurbehandelingen kost € 20,00 extra. Voor optimale werking en resultaat raden we aan de Olaplex nummer 3 thuis te gebruiken. Deze kost € 29,95.

even laden...
Stacks Image 27723
Stacks Image 27725

even laden...

Phair

Phair is een revolutionair oplichtend haarverfsysteem dat een dubbele behandeling in slechts 1 behandeling mogelijk maakt. Door het gebruik van micro-pigmenten word het haar tegelijkertijd ingekleurd. Phair licht het haar op tot maximaal 7 levels over natuurhaar en gekleurd haar. En dit allemaal zonder blondeer!

Phair kent een oneindig kleurenpallet die het mogelijk maakt om de professionele kapper een keur aan creativiteit te bieden. Dit nieuwe concept van kleuren maakt het mogelijk om in korte tijd geweldige veranderingen aan te brengen met het behoudt van de kwaliteit van het haar dankzij de aanwezigheid van etherische oliën en keratine.

Phair staat vooral ook bekend door het afleveren van hele koele blond tinten, no more yellow! Blondeer poeder is verleden tijd!

Phair zit vol met keratine en etherische oliën om het haar te voeden en te beschermen tijdens het kleuren.

Hierdoor houd je meer kwaliteit over waardoor het soepel en zacht aan voelt en geeft het haar een mooie glans.

ontwerp: AF Design